2010 m. sausio 19 d., antradienis

Miklusėnų gyvenvietę atstovaus 16 žmonių?

Miklusėnai vieni, bendruomenės dvi!

"Alytaus naujienose" išspausdintas straipsnis apie antrąją Miklusėnų bendruomenę "Miklusėniškiai": "Miklusėnai" ir "Miklusėniškiai".
Lyg ir viskas gražu, siekiai gražūs, tačiau kodėl šie žmonės neprisideda prie didžiosios asociacijos "Miklusėnai" veiklos? Negi mūsų siekiai nėra panašūs? Mes kviečiame visus, kas norite prisidėti prie Miklusėnų gyvenvietės gerbūvio gerinimo.

Citata iš minėto straipsnio:
"Problemas buvo galima iškelti ir spręsti civilizuotais metodais. Jei kam nepatiko bendrijos darbo stilius, galėjote iš jos išstoti, bet kada sukurti atskirą bendriją ir tai buvo pasiūlyta. V. Mocevičių ir tarybą galėjote atsatydinti bendrijos įstatuose nustatyta tvarka."

O dabar skaitykime tarp eilučių:
Kodėl siūloma išstoti, jei bendruomenės vadovybės darbo stilius netenkino? Ar čia demokratija, ar prezidentinis valdymas? Taip išeitų, kad jei kam nors neįtinka LR Prezidentės D. Grybauskaitės darbo stilius, bus siūloma išvykti iš Lietuvos?

Ar bendruomenės narių sušauktas susirinkimas ir tarybos perrinkimas nėra civilizuotas būdas? Ar civilizuotas būdas tarybos nariams spręsti problemas nedalyvaujant bendruomenės susirinkime?

6 komentarai:

  1. Visu pirma pasiklydote skaiciuose,
    antra dirbs antra visuomenine organizacija
    (asociaciju istatymas)
    trecia didziosios asociacijos nera ir buti negali.
    (asociaciju istatymas).

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar vienas klausimas: kodel tuomet jus ispirkote adresa www.mikluseniskiai.lt? Juk zinojote, kad kuriasi nauja bendruomene. Tai buvo padaryta po to kai spaudoje buvo parasyta, kad kuriasi naujoji bendruomene. Truputi nesazininga? Ar ne taip?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Netycia uzsukai i www.mikluseniskiai.lt ir ziuriu, jog atidaro www.miklusenai.lt
    Truputi pasiaiskinau istorija ir atradau, kad mikluseniskiai.lt buvo tikrai ispirktas po vieso paskelbimo:http://www.alytausgidas.lt/lt/naujienos/alytaus-rajonas/miklusenuose-veikla-pradeda-asociacija-mikluseniskiai/

    Irodymas: http://www.500images.com/uploads/796726402.gif

    Taip, kad mielieji, darykite patys isvadas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu, kad nebuvo reikalo kurti antrą bendruomenę. Jei naujai sukurtos bendruomenės nariai norejo dirbti vardan visu Miklusėnų gyventojų ineresų ,galėjo tai daryti esamoje bendrijoje. Čia matau tik siekį turėti valdžią, o juk galima leisti pabūti valdžioje ir kitiems, juk nepakeičiamų nėra. Pirmiau raikia pažiūrėti į atliktus darbus, o tada teisti ir bėgti kurti naują bendriją.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pas jus nera nei demokratijos, nei civilizuoto budo. Nauja pirmininka isrinkot senam nebunant Lietuvoj.Ir eilini karta neklaidinkite žmoniu,16 -ne atstovai, tik steigejai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Taip, kurgi ne! "jei nepatinka prezidentės darbas, išvykite iš Lietuvos". Nenusišnekėkit. Juk buvo parašyta, kad galėjote sušaukti VISĄ bendriją, ir viską išspręsti civilizuotai. O ką padarėte jūs? Apie šiuos rinkimus nebuvo perspėti daugiau kaip pusė Miklusėnų gyventojų, nedalyvavo praktiškai visa naujoji gyvenvietė ir netgi pats V.Mocevičius.

    O jau kiaulės kiaulės... Pasprinkit jūs ta savo valdžia! "Leiskite ir kitiems pasidžiaugti valdžia" - atrodo jums tik to ir tereikėjo.

    Ir negražu vogti tinklalapius. GĖDA!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti